It's Playtime

Flatcoated Retrievers

It's Playtime Sasha

Roepnaam SASHA
Geboortedatum 18-01-20116

Vader Mandaral First Edition
Moeder It's Playtime Morgan

HD A
PL vrij
Ogen PRA/CAT vrij, Gonio onbeslist


Show 2x JCAC en diverse keren Uitmuntend
Werk CDD-C, WT-C, Talentenjacht Starters 3e pl.

Kleur Zwart (BBEe, draagt geel)

Sasha woont bij Lucas en Suzanne


Sasha, mijn heerlijke fanatieke werkertje waarop ik iedere keer weer opnieuw verliefd wordt. Sasha wil alles doen voor je en loopt zichzelf daarin af en toe voorbij. Ze is duidelijk in haar communicatie en wanneer ze bezig is aan een opdracht zal ze deze niet zomaar afbreken tot ze gevonden heeft wat ze zocht. Net als 'oma' Bailey heeft Sasha het eerste anderhalf jaar weinig tot niets gedaan op jachtgebied. Ze heeft de tijd gekregen om pup en puber te zijn, waardoor ze nu heel stabiel is in haar werk en karakter. 2018 hebben wij gebruikt om wedstrijdervaring op te doen in de C/starters klasse. Begin 2019 heeft ze een nest gehad en daarna zijn wij hard gaan trainen zodat wij in 2020 klaar zijn om op B/novice niveau te kunnen presteren. 

Mede door de goede resultaten op de workingtests eind 2019 en doordat wij uit haar 1e nestje zelf geen pup aan hebben kunnen houden, heeft ze in februari 2020 haar 2e nestje gehad. Hieruit hebben we haar dochters Sunna en Lea aangehouden. Vanwege corona heeft ze niet meer deel kunnen nemen aan WT's. 

In mei 2021 is Sasha voor de laatste keer gedekt door Enzo, Emotion in Motion Black Brianta en hebben wij haar mooie dochter Guusje, It's Playtime Arwen, aangehouden.