It's Playtime

Flatcoated Retrievers

Contact


Martijn, Daniëlle, Isabenthe, Florinthe en Sverre Thiele

Gantelweg 13

4286 EH  Uppel (Almkerk/NB)

 Tel: 06-52020710

Email: info@itsplaytime.nl

 

Bent u op zoek naar een flatcoated pup? Leuk! 

Om onze lijn in stand te houden hebben wij af en toe een nestje. Hoe leuk ze ook zijn, het is niet praktisch om alle pups voor onszelf te houden en daarom zijn we soms op zoek naar leuke baasjes voor onze pups.

Zoals u op onze website kunt lezen gaan onze honden ons aan het hart. Wanneer we een nest pups fokken, dan stoppen we daar maanden lang onze ziel en zaligheid in. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze pups goed terecht komen. 

Om deze reden werken we niet met een wachtlijst waar iedereen op verzoek opgezet kan worden. Wanneer u op zoek ben naar een pup dan willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen of een mailtje te sturen. We horen graag wie u bent, waarom u op zoek bent naar een flatcoated, en waarom onze kennel u aanspreekt. Ook zijn we benieuwd naar wat u een pup van ons te bieden heeft. 

We nemen dan snel contact op en als uw motivatie ons aanspreekt dan maken we graag een afspraak om kennis te maken. Als het van beide kanten klikt dan kunt u op termijn wellicht een It's playtime pup in uw gezin welkom heten.


Voor het nest van puck dat we momenteel hebben, zijn voor alle pups al nieuwe baasjes gevonden. Ons volgende nest zal naar verwachting eind 2021 geboren gaan worden. Als u graag een pup van onze kennel wilt hebben en hier geen haast mee heeft, dan ontvangen we graag uw reactie.